Weekend escape la Marea Neagră

PLAJA H20

Gasca mea nu poate sa stea …. Ce ne propune Raluca Leafu pentru un weekend la mare? 

Pentru cei care nu au plecat inca in concediu dar vor sa evadeze in weekend, iata cateva recomandari de pe litoralul romanesc pe care le-am testat chiar saptamana trecuta.

Unde stam?
Vila Mizuumi din Mamaia a reusit sa ma cucereasca prin aerul electic. Toate camerele sunt diferite si fiecare reuseste sa-ti transmita alt vibe. Am ales camera Aqua pentru a intra total in atmosfera de vacanta. Poti intra pe www.mizuumi.ro pentru a-ti alege stilul care ti se potriveste.

vila-mizuumi-1

La plaja
Pentru o atmosfera relaxata am ales plaja Oha, unde poti merge atat pe zi cat si seara pentru un foc de tabara si vizionare de filme.

ohabeach-1372096016

Pentru sporturi extreme am fost la plaja H20 de unde am inchiriat un stand up padlle,cu care am plecat intr-o mica aventura pe mare.

PLAJA H20

Pentru muzica si cocktailuri delicioase am ales plaja Crazy.

Merita sa incerci…
…Camara cu merinde din Constanta pentru mancare raw vegana, care m-a cucerit prin deserturile fresh. Produsele pot fi gasite si la plaja H2O dar si la Ipanera.

camara cu merinde

…Restaurantul Toscana din Constanta pentru cele mai bune paste cu trufe.

PASTE CU TRUFE DE LA TOSCANA

…Popasul Pescarilor din Olimp pentru atmosfera de poveste si delicatesele din peste proaspat pescuit din Marea Neagra sau lacul din spatele restaurantului.

popasul  pescarilor