Weekend cu design românesc în Brașov

Template KEY VISUAL

Magazinul-concept Dizainăr aduce creațiile designerilor români la festivalul Bohemian Square din Brașov, în weekendul 21-23 august, ocazie cu care unele produse vor fi expuse în premieră.

După expunerea de la Electric Castle la Cluj, Dizainăr duce produsul românesc de design la Brașov, în Piața Sfatului, între turiști și localnici, în plin sezon de călătorii.

În cadrul târgului de design Bohemian Square, 11 designeri români își prezintă creațiile:

De asemenea, ultimele produse create de Anca Fetcu și Sorana Pintilievor fi expuse în premieră.

Pe lângă standurile celor 11 designeri, magazinul Dizainăr creează patru standuri adiționale cu produse de mobilier, corpuri de iluminat, ceramică și accesorii create de peste 40 de designeri români, colaboratori ai magazinului.

“Pentru că suntem un magazin de design dar și designeri la rândul nostru, nu ne-am mulțumit doar cu crearea unui spațiu de expunere pentru colegii noștri și am hotărât să mutăm o mare parte a obiectelor din București la Brașov, punctul central al turismului Transilvănean. Practic, mutăm magazinul Dizainăr la munte pentru un weekend și amenajăm spațiul de sub cort ca să ne simțim ca acasă”, spune Mihnea Ghilduș, designer de produs și fondatorul Dizainăr.

Festivalul Bohemian Square își propune să ofere brașovenilor o alternativă de petrecere a timpului liber prin interacțiunea cu diverse forme de manifestare artistice: expoziții de arte vizuale, intervenții și instalații de artă și arhitectură în spațiul public, expoziție de design românesc contemporan, workshop-uri de creație și spectacole de muzică, teatru, dans și proiecții de filme.

Dizainăr a fost creat ca loc de întâlnire, creativitate, promovare și generare de cultură educată în domeniu, pentru un stil de viață mai bun și aprecierea valorilor în care credem. Creativitatea specialiștilor din design, arhitectură și artă, întâlnește producția locală prin execuție și calitate de nivel internațional.