Smokey eyes

smokey main
După ce pe catwalk machiajul smokey eyes a fost ridicat la rang de tendinţă importantă a sezonului rece, Bianca Nuţu face un scurt update al variantelor în care poţi pune tehnica în aplicare. În plus, pentru un joc perfect al umbrelor pe pleoape, ne ţine la curent cu nuanţele de farduri în vogă.
 
Dintotdeauna, machiajul smokey eyes a scos la iveală personalitatea puternică a celei care alege să îl poarte, şi a fost asociat cu un look deopotrivă senzual şi misterios. În iarna lui 2015, te poţi inspira din variante clasice (Diane von Furstenberg , Elie Saab), chiar dacă la prima vedere pare intimidant să difuzezi tonurile de negru sau de gri cu aceeaşi precizie ca Pat McGrath.
Diane von Furstenberg Elie Saab
 
La Cushnie et Ochs, make-up artistul din spatele show-ului a mizat pe acelaşi pe smokey eyes, doar că i-a conferit o notă de dramatism graţie eyelinerului negru, care devine elementul cheie. Forma ochilor este astfel perfect definiftă.
Cushnie et Ochs
 
De asemenea, poţi lua în calcul şi un look mai cuminte, urmând exemplul din show-ul pentru Monique Lhuillier, în cadrul căruia modelele s-au făcut remarcate prin pleoape învăluite în tonuri de mov.
Monique Lhuillier
 
Nuanţele metalice sunt la fel de hot ca cele negre şi gri. O demonstrează prezentările pentru Nicolle Miller sau Burberry, unde machiajul smokey eyes a căpat un touch glam. Iar dacă aspiri cu orice preţ la o senzualitate exacerbată, nu rata show-ul lui Tom Ford, în care vedetă sunt nuanţele pământii.
Burberry Nicole Miller
Tom Ford
 
Indiferent de versiunea în care vrei să încerci această tehnică, asigură-te că ai măcar unul din fardurile de mai jos în beauty kit-ul tău.
 
Fardul mono Hypnôse Dazzling  Eye Shadow de la Lancôme este perfect pentru un smokey eyes de impact, iar nuanţa Brun Bibliothèque te ajută fără îndoială să obţii un efect glam.
 4992944853070_201ROUGE_HYPNOSEDAZZLING_1000x1000
Cu o textură ce poate fi aplicată chiar cu vârful degetelor, fardul Illusion D’Ombre Velvet  de la Chanel este cea mai bună opţiune când îţi doreşti un smokey eyes mat.
NMC1WNK_mk
 
Având la îndemână fardul de pleoape Bronze de la Melkior, disponibil într-o culoare intensă, cu finish metalic,
niciodată nu a fost mai simplu să obţii un machiaj al ochilor, care să te propulseze în centrul atenţiei.
 da6fb3fcfe4716521a0828eb66248473
Paleta de farduri Cosmopolite 5 Couleurs 866 Eclectic de la Dior reuneşte cinci nuanţe spectaculoase, idelea pentru un smokey eyes elegant.
F014905866Ouvert5CoulEclectic_F39