Sex and the City

text sex and the city

text sex and the cityAm primit o invitaţie din partea Mercedes-Benz la avanpremiera în România a filmului Sex and the City. „Ia trei prieteni şi vino la CinemaPRO să vezi ce a văzut New Yorkul!“ – stătea scris pe invitaţie. Zis şi făcut. Am luat-o pe Alina, prietena mea de când aveam 6 ani, pe Andreea, prietena mea de când aveam 30 de ani şi pe Alex, prietenul meu de când aveam 25 de ani, şi ne-am dus. A fost o seară extraordinară. În timp ce filmul rula, eu derulam în minte toate trăznăile pe care le-am făcut împreună cu prietenele mele. Ca şi în film, desigur, toate nebuniile se cam termină odată ce te măriţi, dar ideal este să nu-ţi pară rău nici de ce ai făcut când erai „single“ şi nici că te-ai măritat. Cum eu mă aflu în această situaţie fericită, filmul nu a făcut decât să mă binedispună.

Stând lângă Alina, îmi aminteam de exemplu că, de fiecare dată când îşi schimba coafura, luam maşina şi ne plimbam prin tot Bucureştiul ca să o vadă ceilalţi prieteni. Iar cum eu nu puteam să fiu disponibilă decât după ştiri, periplul începea la ora 20. Scoteam agenda „Casio“, un mega gadget al acelor timpuri, şi o luam de la litera „A“. Cel mai rău era că la prietenul nostru al cărui nume începea cu litera „M“, ajungeam mereu la două dimineaţa. Iar într-o noapte se afla cu o domnişoară care nu ne cunoştea şi care nu cred că a înţeles ce căutam noi acolo. Cine putea să înţeleagă că veniserăm, în miezul nopţii, ca să-i arătăm domnului cu pricina coafura blondei. La puţin timp după acest eveniment, fata s-a şi despărţit de amicul nostru. Nu ştim de ce…

Andreea M., o altă bună prietenă de-a mea, era foarte geloasă pe prietenul ei, aşa că stăteam nopţile prin maşini ca să-l pândim pe nefericit. Asta până într-o seară când Andreea nu a mai suportat să-l aştepte să iasă din clubul de striptease unde avea loc o petrecere a burlacilor şi a intrat. Scena în care bodyguarzii ţipau după ea să nu intre a fost nimic pe lângă aceea în care prietenul ei, văzând-o, i-a dat drumul din braţe unei dansatoare, care s-a prăbuşit la pământ. Au urmat minute întregi în care el se uita disperat la Andreea, iar Andreea, care îşi comandase ceva de băut, se aşezase comod pe o canapea şi, practic, distrugea petrecerea, transformată dintr-odată într-o şezătoare în care toţi băieţii stăteau liniştiţi pe scaune şi se rugau pe rând de Andreea să plece.