SafeDrive, cel mai bun business la Chivas The Venture România

safedrive

SafeDrive este business-ul din Romania care va merge mai departe în etapa internaţională a competiţiei pentru antreprenoriat cu impact social lansată de CHIVAS Regal, unde va participa alături de alte afaceri din toată lumea, în cursa pentru milionul de dolari pus în joc. Să-i ținem pumnii!

SafeDrive este aplicația mobilă care diminuează numărul accidetenlor rutiere cauzate de utilizarea telefonului la volan. Aplicația încurajează șoferii să renunțe la folosirea telefonului mobil în timpul condusului, recompensându-i cu puncte. Punctele accumulate se transformă în vouchere, care pot fi folosite ulterior pentru a beneficia de reduceri la achiziționarea de produse sau servicii comercializate de partenerii SafeDrive în secțiunea MarketPlace a aplicației.

Premiul de popularitate în valoare de 3000 € a mers catre Bookster, prima bibliotecă modernă pentru companii, Acesta este business-ul care a primit cele mai multe voturi pe pagina www.theventurevote.ro. Bookster selectează cele mai bune cărți din lume și le livrează la birou săptămânal, gratuit pentru angajați, pe baza abonamentului oferit de companie. Astfel, companiile oferă angajaților un instrument eficient pentru dezvoltarea personală și profesională.