Program de îngrijire a pielii

L'Occitane Divine Cream Masque. $150
Desi nu este nicidecum noutate ca in sezonul rece tenul are nevoie de o îngrijire specială, Bianca Nuţu insistă că mai contează şi ce produse folosim. Aşa că ne-a pregătit un update cu cele mai noi lansări în materie de skincare din aceasta toamnă. Evident, texturile senzoriale, formulele avansate şi rezultatele exceptionale pe care le asigura au cantarit greu in alegerile beauty writer-ului.
 
Cu faţa curată
Frumuseţea pielii depinde fără îndoială de felul în care alegem să o demachiem. Este primul pas în rutina de îngrijire şi face întotdeauna diferenţa. Iar dacă mă întrebaţi pe mine, balsamul de curăţare Pro-Collagen de la Elemis este una dintre cele mai bune alegeri. De fapt, aş merge mai departe, şi aş spune că nu e doar un produs care îndepărtează delicat impurităţile şi machiajul,ci o experienţă senzorială în toată regula.  Înglobând 11 uleiuri esenţiale, de la cele de soc (care purifică în profunzime, netezesc, tonifiază şi restabilesc nivelul optim de hidratare al tenului) la cele de lavandă, eucalip sau geranium, cu efect relaxant, Pro-Collagen e un must-have. Mai ales că specialiştii Elemis, având ca misiune amânarea cât mai mult a efectului de îmbătrânire al pielii, i-au adăugat un ingredient special alga Padina Pavonica din Marea Mediterană. Atingerea ca de mătase a balsamului îți va dizolva orice urmă de impuritate de pe ten, iar după ce îți vei clăti din abundență fața cu apă călduță, vei remarca imediat că tenul tău va arăta mai proaspăt, mai hidratat și mai luminos. Disponibil acum într-un packaging aniversar, Pro-Collagen Cleansing Balm de la Elemis poate fi descoperit în noul pop-up store  Elemis din Baneasa Shopping City sau la Ida Spa, în Corbeanca. 
elemis-pro-collagen-cleansing-balm-double-size-205g_1
Balsam de curăţare Pro-Collagen, Elemis, 329 lei (ediţie aniversară)
 
Răsfăţ pentru piele
După ce vei testa crema mască Divine de la L’Occitane en Provence, am fost pur şi simplu uluită. Dincolo de aplicatorul  învăluit în aur de 24 de karate (cu o suprafaţă netedă realizată pentru a catifela tenul şi o parte denivelată, care ajută la masajul delicat al feţei, al gâtului şi al decolteului), te va cuceri cu textura extrem de plăcută şi cu rapiditatea cu care se topeşte în piele. Evident, crema mască excelează şi la capitolul formulă, fiind îmbogăţită cu imortele, unt de shea si cistus (o plantă cunoscută încă din Evul Mediu pentru beneficiile sale terapeutice). Astfel, are un puternic efect hidratant, relaxează chipul şi îi conferă un aspect odihnit. Poate fi folosită zilnic ca o cremă pentru faţă sau de două ori pe săptămână ca o mască, conferindu-i tenului o hidratare intensă. Indiferent de modul de folosire, e important să ştiţi că oferă un moment de confort şi pură relaxare chiar şi tenului matur, foarte uscat.
L'Occitane Divine Cream Masque. $150
Crema mască Divine, L’Occitane en Provence,470 lei
Adio sensibilitate!
Cu ingrediente 100% naturale, crema desensibilizantă de la Naturys (un brand profesional de cosmetice certificate BIO) are la bază seminţe de coacăze negre şi lemn dulce, care acţionează în sinergie cu uleiul de migdale dulci, de măsline, de sâmburi de struguri, castan sălbatic şi extract de aloe. Graţie acestei formule, crema formează o barieră de protecţie cu rol de calmare, reparare şi regenerare a tenului predispus la iritaţii. În plus, reduce roşeaţa difuză şi ajută pielea să devină mai rezistentă în faţa factorilor agresivi din mediu. Deşi în România, Naturys s-a lansat de curând, brandul are în spate o poveste bogată, în 2008, fiind desemnat Cel mai bun brand de produse BIO al anului in cadrul concursului organizat de Cosmopolitan Hong Kong.
Crema desensibilizantă, Naturys, 113 lei