Parfum de toamnă

parfum femeie shutterstock
După o vacanţă prelungită, Bianca Nuțu a revenit cu idei noi, chef de muncă, dar şi un material despre parfumurile acestei toamne care promit să ne demonstreze că au o putere de seducţie ieşită din comun. De asemenea, mi-a mărturisit că alegerile ei pendulează între esenţele extrem de intense şi cele delicate, fiind convinsă că o femeie are nevoie de ambele variante.
 
Sur mesure
Odata cu lansarea J’adore Touche de Parfum, Dior inventeaza un nou ritual al aplicarii parfumului, care mai mult ca sigur va creea dependenţă. După ce ne-a fascinat cu creaţiile olfactive din linia J’Adore, celebrul parfumier François Demachy şi-a propus să treacă la umătorul nivel. Primul pas este să îţi răsfeţi pielea cu produsele din linia de baie de la Dior, iar apoi, în funcţie de preferinţe, să te laşi învăluită în aroma  J’Adore L’Or (opulent şi senzual),   J’Adore L’Absolu (sofisticat şi voluptos),  J’Adore L’Eau de Parfum (rafinat şi feminin),  J’Adore Voile de Parfum ( ultra-feminin) sau  J’Adore L’Eau de Toilette (delicat şi luminos). Mai apoi, aplicând câteva picături din J’adore Touche de Parfum vei putea să îţi personalizezi esenţa aleasă  şi să o transformi în propria amprentă olfactivă. Cu o textură revoluţionară şi o metodă de aplicare unică, J’adore Touche de Parfum  hipnotizează cu acorduri de iasomie de Sambac,trandafir de Damasc, iris şi ambrette (o plantă originară din India).
 
Provocare olfactivă
Fleur de Portofino, noul parfum al casei Tom Ford e o invitaţie într-o grădină din preajma Mediteranei,  peste al cărei gard se revarsă cascade de flori de salcâm. Proaspătă, vibrantă şi luminoasă, esenţa încapsulează note de flori de salcâm albi, floare de portocal, trandafir marocan, iasomie şi absolut de vanilie. Dacă eşti în căutarea unui parfum potolit şi cuminte, să ştii că Fleur de Portofino e exact opusul. Campania de promovare scoate la iveală că parfumul e e menit să incite şi că a fost creat pentru o femeie sigură pe ea, relaxată, care are un as în mânecă ori de câte ori vine vorba de a suci irevocabil minţile unui bărbat.
Tom-ford-FLEUR-DE-PORTOFINO-Ad
Fleur de Portofino, EDP 50 ml, Tom Ford, 850 lei
 
Love story
Cu note de camelie, lotus, gardenie şi lemn hinoki, Ever Bloom de la Shiseido e cea mai bună demonstraţie că o esenţă nu trebuie să fie musai opulentă sau foarte tare pentru a încătuşa simţurile. Atâta vreme cât persistă şi are o aromă unică, un parfum delicat are un impact la fel de puternic. Ever Bloom vorbeşte despre intersectarea a două culturi, despre o poveste de dragoste neîmpărtăşită şi Parisul văzut prin ochii unui îndrăgostit.
EB_3
Ever Bloom, EDP 50 ml, Shiseido, 358 lei