Meet Me

IMG_5720

Sunt Andreea Esca si desi toata lumea cand ma prezint imi raspunde “ stiu cine esti “ …. ca si cand nu era cazul sa ma dau mare, si sa-mi zic numele intreg, nu pot sa ma recomand altfel… Asa m-a invatat tata de cand eram mica. “ Sa nu-ti spui doar prenumele ca nu e frumos, nu e politicos si nici corect “- ma batea el la cap.

Bun, daca am rezolvat cu numele, sa trecem la fapte. De 20 de ani ma vedeti sau ma evitati la televizor , in fiecare seaara, de la ora 19, la Stirile PROTV. Exista chiar si unii telespectatori foarte dragi mie cu care am facut cunostinta in ianuarie ‘92 la SOTI, sau care imi urmareau corespondentele pentru CNN, incepute in acea vreme.

Intre timp, am devenit si directorul editorial al revistei The ONE dar si realizatorul emisiunii “ La Radio” , de la Europa Fm, in fiecare sambata , de la ora 12. Ma simt utila ca Ambasador al “Fundatiei Renasterea” de prevenire si combatere a cancerului la san sau ca speaker in cadrul diverselor conferinte sau intalniri profesionale in care pot impartasi oamenilor din experienta mea.

In concluzie imi place sa vorbesc si sa scriu, lucru pe care l-au inteles din fericire si copiii mei, Alexia si Aris, dar si sotul meu , Alex.

Imi mai place sa dansez si sa ascult muzica dar asta nu stiu daca e important intr-un CV 🙂

Toate textele de pe acest site au copyright Andreea Esca și nu pot fi folosite fără acordul autoarei.