Meet Me

IMG_5720

Sunt Andreea Esca si desi toata lumea cand ma prezint imi raspunde “stiu cine esti “ …. ca si cand nu era cazul sa ma dau mare, si sa-mi zic numele intreg, nu pot sa ma recomand altfel… Asa m-a invatat tata de cand eram mica. “Sa nu-ti spui doar prenumele ca nu e frumos, nu e politicos si nici corect “- ma batea el la cap.

Bun, daca am rezolvat cu numele, sa trecem la fapte. De aproape 30 de ani ma vedeti sau ma evitati la televizor, in fiecare seara, de la ora 19:00, la Stirile PRO TV. Exista chiar si unii telespectatori foarte dragi mie cu care am facut cunostinta in ianuarie ‘92 la SOTI, sau care imi urmareau corespondentele pentru CNN, incepute in acea vreme.

10 ani am fost director editorial al revistei The ONE, timp in care am cunoscut o echipa de oameni pasionati cu care, in cele din urma, am pornit in aventura www.alistmagazine.ro. Si pentru ca ne era dor de o pagina lucioasa cu poze frumoase si cu articole despre oameni care ne plac, am hotarat ca de 4 ori pe an sa va facem cadou revista A List Magazine. Cadou din partea iubitorilor de hartie care nu vor sa ramana in urma timpurilor, dar nici sa puna umarul la moartea printului.

Timp de 4 ani am realizat emisiunea “La Radio”, de la Europa Fm. Iar daca nu ati prins acele conversatii savuroase cu oameni dragi mie, le puteti asculta sau reasculta acum pe podcastul ESCA – pe orice device Apple, pe Spotify si Google Podcast.

De mai mult de 20 de ani ma simt utila ca Ambasador al “Fundatiei Renasterea” de prevenire si combatere a cancerului la san sau ca speaker in cadrul diverselor conferinte sau intalniri profesionale in care pot impartasi oamenilor din experienta mea.

In concluzie, imi place sa vorbesc si sa scriu, lucru pe care l-au inteles din fericire si copiii mei, Alexia si Aris, dar si sotul meu, Alex.

Imi mai place sa dansez si sa ascult muzica, dar asta nu stiu daca e important intr-un CV. 🙂

Toate textele de pe acest site au copyright Andreea Esca și nu pot fi folosite fără acordul autoarei.