Magazinul concept Dizainăr te așteaptă la târg între 19 și 23 septembrie

dizainar main

Toamna aceasta, număratul recoltei de produse noi de la Dizainăr se face la Târgul internațional de mobilă, echipamente și accesorii BIFE-SIM 2015.

Cu aceeași pasiune pentru designul românesc, Dizainăr participă pentru al treilea an consecutiv la Târgul internațional de mobilă, echipamente și accesorii BIFE-SIM. La standul Dizainăr, publicul interesat să-și personalizeze amenajările cu produse autohtone se va putea inspira și va putea alege din cele peste 50 de obiecte expuse, semnate de designeri români. Târgul BIFE-SIM va avea loc în București, între 19 și 23 septembrie 2015, în spațiul expozițional ROMEXPO.

În perioada 19-23 septembrie, magazinul concept Dizainăr le dă întâlnire iubitorilor de design românesc la cel mai important eveniment expozitional al industriei de profil din România, BIFE-SIM, care va avea loc în București, în spațiul expozițional ROMEXPO.

Dizainăr va prezenta cele mai noi produse din portofoliu alături de cele mai de succes piese de design românesc ale anului 2015 – peste 200 de creații ale designerilor români, de la piese de mobilier, corpuri de iluminat, ceasuri sau grafică și până la accesorii personale, decorațiuni, jucării sau obiecte de sticlă și ceramică.

dizainar


dizainar 3

Standul 46B destinat magazinului Dizainăr este deschis publicului în perioada 19 – 20 septembrie 2015 (sâmbătă – duminică) între orele 10:00 – 18:00 și 21 – 23 septembrie 2015 (luni – miercuri) între orele 10:00 – 19:30 și este localizat în Pavilionul C4-C5, Centrul Expozițional ROMEXPO.

Din 2012 și până în prezent, Dizainăr promovează consecvent designul românesc, atât în țară cât și în afară. Magazinul concept de design românesc este loc de întâlnire, promovare și generare de cultură educată în domeniul designului, pentru un stil de viață mai bun și aprecierea valorilor în care crede. La Dizainăr, creativitatea specialiștilor din design, arhitectură și artă, întâlnește producția locală prin execuție și calitate de nivel internațional.

dizainar 2

dizainar 4