Lucian Mandruta

lucian.mandruta

S-a nascut in Bucuresti si asta se vede: nu poti s-o pacalesti usor. Desi, in general, iti cam doresti!

Stie sa asculte, dar ma ales stie sa te faca sa ciulesti urechea. Daca conversatia e prima forma de presa, Andreea face presa fara nici un fel de ajutor: pur si simplu te tine de vorba cu atata placere, incat ai senzatia ca esti cel mai important spectator din lume! O sa-ti fie dor dupa aia de senzatia asta.

A facut parte din prima televiziune indendenta din Romania. Cu ocazia asta, a devenit prima prezentatoare a noului val de vedete de televiziune de dupa Revolutie. Un val de o singura persoana: in afara de ea, nu stiu nici o alte super-vedeta care sa fi atins statutul de cult pe care il are…!

Am lucrat cu ea la PROTV la inceputuri. O vreme in care daca pica curentul, am fi fost in stare sa ramanem in emisie doar din energia ei.

Ii place perfectiunea, dar nu ca ideal, ci ca realizare. O practica in fiecare zi, ca o Nadie Comaneci care face exercitiul acela de zece si intre Olimpiade.

Stie valoarea detaliului, care e marele secret al PRO-ului. Na, ca vi l-am spus si tot n-aveti ce face cu el! Pentru ca oamenii obsedati de detalii sunt de doua feluri: cei a caror obsesie tine o saptamana si cei care rezista cu ea toata viata. Andreea e in a doua categorie. Isi verifica intro-urile cu microscopul si isi regleaza vocea cu analizorul de spectru. Are zambetul care trebuie, in secunda in care e necesar. Daca Germania ar disparea maine, am putea s-o trimitem pe Andreea de urgenta sa le re-explice conceptul de ordine si precizie celor cu care am popula-o.

Azi face o revista de femei. Citita pe ascuns de barbati, intre care si eu. Scrie pe facebook, unde a reusit un record de ascensiune: de la 0 la 100.000 de fani in doua-trei luni. Nu e un om al tehnologiei moderne, desi ea, Andreea, e mai mereu omul zilei de maine.

Daca o vedeti, spuneti-i ca eu am scris chestia asta si v-a placut. De obicei, ma aleg cu ceva!

Multumesc!

Lucian Mandruta