Happy office day!

office 1

Oricat de mult ne-ar placea domeniul in care lucram fiecare din noi a trecut prin sentimental acela “Azi nu am chef sa merg la birou!”. Pentru a depasi acest moment, iata cateva idei de la Raluca Leafu care iti pot da un boost de energie pe parcursul unei zile de munca care nu a inceput cu cea mai mare dorinta.

Ma incalt intotdeauna cu pantofii mei preferati! Simt ca imi dau puterea sa ies pe usa.

office pantofi

In drum spre birou ma opresc sa cumpar flori, obligatoriu albe. Simt ca pot gandi mai bine daca sunt inconjurata de lucruri frumoase.
office 1

Cand ajung aprind lumanarile mele preferate cu miros de vanilie si note lemnoase de la Jo Malone. Treaba asta cu mirosul functioneaza! Parca altfel imi verific mailul. Am si uitat ca nu voiam sa ma trezesc din pat.

office jo malone

Pentru a ma deconecta ma teleportez in diferite colturi ale lumii prin contul de Instagram Tuulavintage.

office jessica

In birou se aude pe repeat albumul Diva al lui Annie Lennox. Cant!
office diva

Pentru pranz comand de la yellow.menu.  Trebuie sa incerci! In fiecare zi au alt fel de mancare, iar portiile sunt limitate.

office yellow

Imi hidratez mainile cu crema mea preferata cu aroma de vanilie de la Sabon. Probabil va veti intreba cu ce ma ajuta sa fiu productiva o crema. Dar eu chiar simt ca mirosul de vanilie imi da o stare de bine si pot lucra mai cu spor.

office sabon

Sucurile naturale Juice It sunt intotdeauna revitalizante!

office juice

Stumbleupon.com pentru a te relaxa. Iti selectezi aria de interes iar site-ul iti face trimitere la cele mai vizualizate pagini pe acel subiect.

office stumble

Eclerele de la French Revolution  sunt perfecte pentru un final de zi la birou

office ecler

Aceasta retata a fost incercata, iar pentru mine a functionat! Ziua s-a terminat cu multe zambete si a fost chiar mai productiva.