Două exerciții noi de încercat în weekend

Poza 2 - Ana

O sa va tot explicam diverse exercitii pentru ca suntem indragostite de rezultatele obtinute cu ajutorul aparatului Allegro Tower. Data viitoare trecem la saltea ca sa puteti face sport si acasa 😀

Poza 1 - Raluca
Raluca exemplifică un exerciţiu în care sunt lucrate în acelaşi timp mai multe grupe musculare, respectiv abdomenul superior, abdomenul inferior, picioarele şi braţele. Ridicarea trunchiului conduce la încordarea musculaturii abdomenului superior, susţinerea picioarelor contribuie la încordarea abdomenului inferior şi a musculaturii picioarelor, iar împingerea braţelor are că urmare încordarea acestora.

Poza 2 - Ana

Ana face un exerciţiu care vizează muşchii fesieri, aripioarele şi tricepsul. Prin ridicarea piciorului activ pe lateral este lucrată toată partea exterioară a piciorului, respectiv abductor, tensor fascia lată şi fesier. Muşchiul triceps este lucrat prin apăsarea braţului în arcul aparatului. Cele 2 mişcări sunt efectuate simultan, se lucrează braţ cu picior opus, întâi pe o parte, apoi se reia exerciţiul şi pe partea cealaltă.

Articol de Ana Dumitrescu (www.movementstudio.ro)