Accesoriile statement: Glam instant pentru ținutele mele

IMG_5374_resize
Bijuterii Raluca Leafu

Raluca Leafu va rămâne pentru mine domnișoara cu cel mai tare CV. Acum câțiva ani am primit o mini revistă ce avea să fie cererea ei de a colabora la The One. Am început să lucrăm împreună și după o vreme mi-a mărturisit că vrea să înceapă să lucreze la o linie de bijuterii. Am încurajat-o și astăzi ma bucur de succesul ei cu Bon Bijou. Îi văd creațiile purtate de multe doamne și domnișoare printre care mă număr și eu. Azi ne vorbește despre ce și cum îi place ei să asorteze… Ia să vedem…. 😀 

Bijuteriile sunt o declarație de stil în orice moment. Cu cristale, pietre colorate sau accente minimaliste, accesoriile trebuie să aibă un loc special în dressing-ul nostru, mai ales când cutia de bijuterii devine neîncăpătoare.

Nu mai este nicio surpriză că un colier masiv sau o pereche de cercei în formă de candelabru ne poate aduce în centrul atenției fără cel mai mic efort. Este o regulă nescrisă a codului tuturor fashionistelor: o ținută simplă poate dobândi instant factorul wow prin simpla mixare a acesteia cu colierul, brățara, inelul sau cerceii potriviți.

Accesoriile statement sunt un alt limbaj de exprimare a personalității, pe lângă haine și oferă note efervescente oricărei ținute. Iată cum clasica rochie neagră acompaniată de bijuteriile potrivite se transformă într-o asociere de impact. Mai multă inspirație și toate bijuteriile prezentate le găsiți pe www.bon-bijou.com.