Planuri date peste cap din cauza furtunii de pe Mediterana. Jurnal de bord din croaziera Goop-Celebrity Beyond, ziua 5

andreea-esca-croaziera-celebrity-beyond-520-1024x1536

Toată noaptea a fost furtună, valuri măricele, vânt puternic, așa că la nici ora 8 dimineața ne-a trezit vocea căpitanului Dimitris, ca și cum intrase în camera noastră cu o portavoce.

Căpitanul ne-a explicat că suntem obligați să renunțăm la cele două zile în Toscana… deci și la superba excursie pe care o așteptam și vom încerca să ajungem totuși la Roma până spre seară.

andreea esca croaziera

Cu programul complet schimbat, ne-am gândit să nu pierdem vremea și am facut un interviu cu psihologul Ellen Vora, cea care ne-a ținut workshop-ul ieri.

andreea esca ellen vora
Andreea Esca și Ellen Vora

O să-l punem pe www.alistmagazine.ro la întoarcerea din croazieră. Apoi am profitat de diverse activități pe vas și după-amiază am avut o întâlnire Goop cu psihologul și astrologul Jennifer Freed.

Pentru că mai avem un workshop cu ea în doua zile, azi am tras fiecare câte o carte de Tarot și am vorbit despre ce ne-a căzut.

Cât despre Luna în Scorpion, trebuie să îmbrățișăm noul, noutățile, schimbarea! Să nu ne mai opunem! Seara am mers la cină, la un restaurant grecesc și am mâncat foarte bine/bun, după care am dansat ca zuzele la Silent Disco, preferata noastră.

andreea esca croaziera

Mâine, dacă trecem și de furtuna din noaptea asta, ar trebuie să avem workshop-ul cu Gwyneth Paltrow. Keep unposted. Nu uitați să ne urmăriți pe contul de instagram @alistmagazine pentru toată experiența de pe această croazieră!

Andreea și Dana