Experienţa “The Cal” sau cum se trăieşte evenimentul Pirelli!

IMG_2061-1024x683

La fiecare sfârşit de an aştept să văd ce surpriză ne-a mai pregătit Pirelli şi, mai ales, cine a făcut fotografiile şi care sunt vedetele legendarului calendar. Ca să nu mai vorbesc despre mereu fascinanta petrecere de lansare.

După ce am lipsit motivat de la ultimele două ediţii, pentru că aveau loc de 1 Decembrie, zi dedicată obligatoriu PROTV-ului şi ţării mele, iată că acum am şansa să retrăiesc, câteva zile, atmosfera The Cal, la Paris!

Anul acesta, imaginile din calendar sunt surprinse de nu mai puţin legendarul fotograf german Peter Lindbergh, iar castingul este de Hollywood… la propriu. Tema este ideea de feminitate care trece peste stereotipurile clasice de „beauty”.

14 mari actriţe, dintre care șase câştigătoare de Oscar, şi un invitat special sunt aleşii lui Lindbergh pentru The Cal 2017, calendar pentru care fotografiile au fost realizate în New York, Berlin, Londra, Los Angeles şi o plajă din Franţa (Le Touquet)

Poate că „Le Figaro” a descris cel mai bine acest calendar: „Un tribut adus Holywoodului de către Pirelli”.

Uma Thurman, Julianne Moore, Nicole Kidman, Alicia Vikander, Zhang Ziyi, Rooney Mara, Robin Wright, Jessica Chastain, Kate Winslet, Penélope Cruz, Lupita Nyong’o, Charlotte Rampling, Helen Mirren, Léa Seydoux au pozat pentru Lindberg, alături de Anastasia Ignatova, o antreprenoare şi profesor universitar pe care fotograful a întâlnit-o la o cină în 2015 şi pe care a rugat-o să participe la acest proiect deoarece a fost fascinat de frumuseţea ei.

Lindbergh este la a treia colaborare cu Pirelli şi, de această dată, a explicat că nu există niciun nud pentru că a vrut ca The Cal 2017 „să dezbrace sufletul acestor actriţe, să fie despre emoţii, sensibilitate, şi nu despre trupuri perfecte”.

Mâine, la Paris, va avea loc o conferinţă de presă cu fotograful Peter Lindbergh, iar pe 29 noiembrie o alta, la care vor fi prezente şi Nicole Kidman şi Helen Mirren.

Gala Dinner îşi va întinde covorul roşu în seara de 29 noiembrie, în „La Cîte du Cinema”. Aşadar, rămâneţi pe recepţie! Mă întorc cu noutăţi. Pe curând !